Notice (8): compact(): Undefined variable: content_pages [APP/Controller/CollaborationsController.php, line 277]
Notice (8): compact() [<a href='http://php.net/function.compact'>function.compact</a>]: Undefined variable: content_fields [APP/Controller/CollaborationsController.php, line 280]

Alle 18- ja 21-vuotiaiden SM-kilpailut 2019

Tervetuloa nuorten SM 2019 kisasivuille !
Kilpailuiden näyttämönä toimii Kankaan liikuntapuiston liikuntahalli.
Lauantaina 9.2 otellaan U18 ja U21 painoluokkien suomenmestaruuksista klo 10.00 alkaen. Mitaleista taistellaan kaikkiaan 26:ssa painoluokassa.
Sunnuntaina 10.2 on vuorossa joukkuekilpailu, joka käynnistyy myös klo 10.00.

9 helmi, 19

Uusintapunnitukseen on arvottu seuraavat judokat:

Jyrki Kettunen | 09.02.2019 |

U18 uusintapunnitus lauantaina 9.2 klo 09.00-09.45. U21 uusintapunnitus klo.13.00-13.45

Jatka lukemista
160 ilmoittautunutta nuorten SM-kisaan. Joukkuekisaan seitsemän joukkuetta
7 helmi, 19

160 ilmoittautunutta nuorten SM-kisaan. Joukkuekisaan seitsemän joukkuetta

Jyrki Kettunen | 07.02.2019 |

U18 ja U21 nuorten SM-kilpailuihin on ilmoittautunut 160 kilpailijaa. Ilmoittautuneet judokat löytyvät täältä: https://judoshiai.judoliitto.fi/kilpailut.php?id=292

Jatka lukemista
SM-kilpailuiden tärkeimmät aikataulut
4 helmi, 19

SM-kilpailuiden tärkeimmät aikataulut

Jyrki Kettunen | 04.02.2019 |

Kilpailijoille ja valmentajille on tarkemmat aikatauluohjeet virallisessa kisakutsussa. Tässä tärkeimmät aikataulut yleisölle ja fanittajille !

Jatka lukemista
Joukkuekilpailun ilmoittautumiseen täsmennys !
28 tammi, 19

Joukkuekilpailun ilmoittautumiseen täsmennys !

Jyrki Kettunen | 28.01.2019 |

Joukkuekilpailuun voi täydentää ottelijalistaa 9.2 saakka. Itse joukkkue on ilmoitettava 30.1 2019 mennessä !

Jatka lukemista
Judovideo Finland hoitaa SM-kisojen online tulospalvelun !
24 tammi, 19

Judovideo Finland hoitaa SM-kisojen online tulospalvelun !

Jyrki Kettunen | 24.01.2019 |

Kisojen online tulospalvelun ja suoran nettilähetyksen nuorten SM-judosta toteuttaa Judovideo Finland Mika Saarelan johdolla. Tulokset ja videolähetykset suorana kisapäivien ajan osoitteessa judovideo.fi

Jatka lukemista
Kisajärjestelyt etenevät aikataulun mukaan
24 tammi, 19

Kisajärjestelyt etenevät aikataulun mukaan

Jyrki Kettunen | 24.01.2019 |

Kaksi päivää täyttä toimintaa Iisalmessa ! Lauantaina 9.2 otellaan ikäluokkien U18 ja U21 yksilökisojen suomenmestaruuksista. Mitalit tullaan jakamaan kaikkiaan 26:ssa painoluokassa. Sunnuntaina 10.2 on vuorossa jännittävä ja mielenkiitoinen joukkuekisa !

Jatka lukemista
Lauantain 9.2 aamupunnitus mahdollisuus lisätty SM -kisojen ohjelmaan !
22 tammi, 19

Lauantain 9.2 aamupunnitus mahdollisuus lisätty SM -kisojen ohjelmaan !

Jyrki Kettunen | 22.01.2019 |

Judoliiton kilpailumääräyksiä vuodelle 2019 on päivitetty. Nyt mahdollista virallinen punnitus U18 ja U21 yksilökisan painoluokkiin myös lauantaina 9.2. klo 8:45-9 ja 11:45-12. Seuraavassa punnituksen päivitetty ohje.

Jatka lukemista
Kisamajoitusta Hotel Golden Domessa
11 tammi, 19

Kisamajoitusta Hotel Golden Domessa

Jyrki Kettunen | 11.01.2019 |

Kisahotelli Sokos Koljonvirta on nyt täynnä pe -la 8-9.2. Huoneita löytyy Koljonvirrasta vielä la-su 9-10.2 väliseksi yöksi. Toisessa kisahotellissa Golden Domessa on vielä tilaa. Varaukset numerosta 017-812244. Varaustunnus: judosm2019

Jatka lukemista
Tervetuloa Nuorten judon SM-kisoihin Iisalmeen!

SM-kisojen suojelija kaupunginjohtaja Jarmo Ronkainen

Judotoimintaa on ollut Iisalmessa vuodesta 1976 lähtien, jolloin perustettiin Iisalmen Judoseura. Seuratoiminnan pääpaino on ollut nuorissa judokoissa. Jokaisella mukaan haluavalla on mahdollisuus harjoitella lajia jo viisi vuotiaasta alkaen.

Iisalmen Judoseura on menestynyt hyvin myös kilpajudossa. Seuran judokat ovat saavuttaneet SM-mitaleja vuosien saatossa 82 kappaletta. Mitalisaldoa kaunistaa myös yhdeksän PM-mitalia ja pistesijat nuorten EM-tatamilta. Tämän lisäksi seuran judoka Asser Kokkonen on otellut viidenneksi nuorten Euroopan olympiapäivillä ja Laura Martikainen niin ikään viidenneksi opiskelijoiden Universiadeissa.

Nuorten Suomenmestaruuksista otellaan Iisalmessa nyt toista kertaa. Aiemmat nuorten SM-kisat pidettiin Iisalmessa vuonna 1995. Kaksipäiväisiin kisoihin 9. – 10.2.2019 odotetaan n. 200 ottelijaa. Valmentaja ja taustajoukot mukaan lukien kaupunkiin saapuu 300 – 400 kisavierasta. Kisoissa otellaan tyttöjen ja poikien U18 ikäluokassa ja miesten ja naisten U21 ikäluokassa. Painoluokkia on kaikkiaan 26. Iisalmen Judoseuran omia ottelijoita kisoihin osallistuu neljä.

Kisojen puitteet Kankaan liikuntahallissa ovat kunnossa. Kisojen valmisteluun ja toteutukseen osallistuu 80 vapaaehtoista. SM-tason – kuten muidenkin tapahtumien järjestämisessä tarvitaan talkoovoimaa! Iisalmen Judoseura on saanut hienon tapahtuman järjestettäväkseen.

Kahden virran vehreä ja vireä Iisalmi on elämisen laatua arvostavien ihmisten ja yritysten kaupunki. Kansainväliseen menestykseen kasvaneiden yhtiöiden ja suurenmoisten pienyritysten kokemuksista, osaamisesta ja asenneilmastosta on muodostunut paikallinen perintömme - vahva yhteistyö. Teemme yhdessä työtä sen puolesta, että kaupunkimme on nyt ja tulevaisuudessa ihmeitä tuottava, hyvinvoivien ihmisten ja yritysten yhteisö. Yhteisössämme arvostus ruokkii positiivista onnistumisen kierrettä.

Onnistumisen kierre näkyy tänä päivänä etenkin teknologiayritysten vahvana kasvuhakuisuutena, joka vie alihankkijoita, seutukuntaa ja koko maakuntaa eteenpäin. Onnistumisen kierre näkyy myös haluna panostaa tulevaisuuteen ja tuleviin sukupolviin laadukkaalla varhaiskasvatuksella, opetuksella, koulutuksella sekä oppimis- ja harrastusympäristöillä. Meillä on totuttu tekemään ihmeitä ja uskallamme tavoitella niitä tulevaisuudessakin – tekemällä, ei odottamalla.

Tervetuloa Iisalmeen! Iisalmessa ei odoteta ihmeitä – niitä tehdään yhdessä.

Jarmo Ronkainen
kaupunginjohtaja

Tervetuloa Nuorten judon SM-kisoihin Iisalmeen!

Judoliiton puheenjohtaja Marko Laaksosen tervehdys

Hyvät judon ystävät
Judon nuorten SM-kisat ovat kotimaisen judovuoden kohokohtia. Nuoret kisaajat ja heidän tukijoukkonsa ovat mukana suurella sydämellä tavoittelemassa himoittuja SM-mitaleita. Nuorten SM-kisat ovat myös hyvä paikka katsastaa sitä, mihin suuntaan suomalainen judo tulevina vuosina on menossa ja ketkä ovat niitä tulevaisuuden judotähtiä maassamme. Tänä vuonna nuorilla on myös ylimääräistä panosta, sillä kevään aikana karsitaan paikasta syksyn U21 EM-kotikisoihin Vantaalle. Tavoitteena on saada sinne jalkeille mahdollisimman iso suomalaisjoukkue.
Tänä vuonna on päätetty kokeilla suuren maailman mallilla nuorten joukkuekisaa sekajoukkueilla, joissa sekä tytöt että pojat muodostavat yhden joukkueen. Toivottavasti saamme mukaan paljon joukkueita ja kiihkeän tunnelman, joka joukkuekisoihin perinteisesti kuuluu.
Kiitän Iisalmen Judoseuraa panostuksesta kisojen järjestämiseksi. Vaikuttaa siltä, että judo on vahvistamassa alaa Pohjois-Savossa ja Iisalmi on tässä nousussa keskeisiä tekijöitä. Toivotan hyvää judopöhinää seuraanne ja koko alueelle.
Oikein hyviä kisoja kaikille. Kaikille riittää, kun tekee parhaansa!

Marko ”Tankki” Laaksonen
Judoliiton Puheenjohtaja

Iisalmen Judoseuran puheenjohtaja Jorma Rajakangas

Keväällä 2018 saimme kuulla ilouutisen että Iisalmen Judoseura saa järjestettäväkseen nuorten SM-kilpailut 9-10.2.2019. Edellisistä SM-kisaisännyydestä olikin kulunut jo reilusti yli kaksikymmentä vuotta, joten otimme tiedon riemumielin vastaan. Tästä luottamuksesta seuraamme kohtaan haluamme kiittää Judoliittoa ja siellä päätöksen takana olleita henkilöitä. Tapahtuman onnistuminen vaatii paljon kaikilta seuratoimijoiltamme. Kilpailijat, valmentajat, vanhemmat ja muut talkoohenkilöt ovat valmistautuneet tapahtumaan jo tovin aikaa. Ennen kilpailua, niiden aikana sekä niiden jälkeen tapahtuma vaatii lukemattoman määrän talkootunteja kaikilta mukana olevilta ja siihen olemme valmiit. Yksi tärkeä ryhmä kilpailujen kunnialla läpi viemiseen on yhteistyökumppanit. Sponsoreiden taloudellinen panostus sekä Iisalmen kaupungin yhteistyö auttaa tekemään kilpailuista selkeän ja nautinnollisen, niin kilpailijoiden kuin yleisön kannalta.
Tällä hetkellä kisajärjestelyt ovat jo hyvässä vauhdissa. Kilpailusali, uimahalli ja kisahotelli odottavat jo kilpailijoita valmentajineen. Katsojille liikuntahalli tarjoaa mainiot puitteet, jossa on hyvä kannustaa kilpailijoita parhaisiin suorituksiin.
Jo tässä vaiheessa kiitän kaikkia talkoissa mukana olevia kisatapahtuman läpiviemisessä. Tämä yhteinen ponnistus yhdistää seuraamme entisestään. Kun kaikilla on sama päämäärä ja jokainen haluaa antaa oman panoksensa kisojen onnistumiseen, tulee lopputulos olemaan hyvä. SM-kilpailujen saaminen seuramme järjestettäväksi näkyi heti myös tatamilla. Kilpailuun valmistautuvat judokamme hiovat kisakuntoaan niin, että he ovat valmiita helmikuun koitokseen. Samalla myös muut harjoitusryhmät, muksuista kuntojudokoihin ovat harjoituksissa innolla mukana.
Tervetuloa Iisalmeen, tehdään yhdessä SM-kilpailuista mieleen painuvat!

Jorma Rajakangas